Ingrediente aluat:
200 gr unt
400 gr faina
apa rece cat cuprinde
sare
un ou pt uns
Ingrediente umplutura:
in jur de 350 gr ciuperci
un cub de unt
o lingura de smantana
sare dupa gust
Preparare:
Amestecati faina, sare si unt , apoi adaugati putin cate putin apa rece pana aveti un aluat compact si elastic . Il inveliti in folie alimentara si-l dati la rece pana preparati umplutura.
Pentru umplutura curatati si taiati felii ciupercile, apoi le caliti in putin unt, pana scade zeama lor. La sfarsit adaugati sare dupa gust si o lingura de smantana.
Preincalziti cuptorul la 180 de grade C.
Intindeti aluatul subtire, decupati cercuri mai mari, puneti pe fiecare umplutura, apoi le indoiti , iar capatul il presati cu furculita sa nu se deschida la copt.
Sunt foarte bune, a 2 - a zi sunt parca si mai bune.
Pofta Buna!
5 comentarii:
mai ai un pachetel si pentru mine?? ca arata grozav de bine!!!
nuu, au navalit ai mei peste ele:)
Aratå super bune, si-s simplu de fåcut. Multzumesc pt. retzetå, am så incerc så o fac martzi...poate pun si ceva foto, dacå ies bine.
Arata tare bine! pup
Ella sper sa-ti placa:)
Trimiteți un comentariu