
Ingrediente:
300 gr branza de vaci
2 oua
2 linguri de faina
1 lingura de gris
zahar vanilat
smantana si dulceata pentru servit
in plus fata de reteta am pus putin zahar si in compozitie:),plus eu am pus mai multa faina, compozitia mea era foarte moale....iar de frica ca nu o sa fie pufosi am pus si praf de copt:)
Preparare:
Se amesteca bine ingredientele, apoi se formeaza gogosele , pe care le prajiti in ulei, dupa care le scoateti pe hartie de bucatarie sa se absoarba uleiul.
Mie mi-au iesit 4 bucati mari si am facut si 4 bucatele mici.
Se servesc calde , imbracate in smantana si dulceata!!! Buneeeee!:)
5 comentarii:
sunt o bunatate!
Salivez de cate ori aud cuvantul papanasi(mai ales cu dulceata);spre rusinea mea,am incercat,nu mi-au reusit si am renuntat;ma multumesc doar cu privitul pe la voi,felicitari!!
Ai facut o alegere foarte buna !! ;) Sunt grozavi acesti papanasi !! :)
multumesc dragle mele!! au fost tare buni...as papa zi de zi si nu m-as satura!!!!! va pup cu drag!!
Tare imi plac papanasii !E unul din deserturile pe care nu le refuz niciodata !
Trimiteți un comentariu