29.05.2012

Paine cu cartofi/ Potato bread/Pane di patate



Este prima data cand fac paine cu cartofi...a fost delicioasa, iar painea a ramas moale si a 3-a zi!
Nu am ingrediente exacte, am framantat un aluat din circa 500 gr faina la care am adaugat si 200-300 gr piure de cartofi, care imi ramasese de ieri si ca sa nu-l arunc ,mi-am zis sa-l folosesc la o painica!!!
Pofta Buna!

7 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Am venit dupa miros.Painea este foarte frumoasa.
Pup!

mirela spunea...

Super arata,o fac si eu,este o painica fina,,,,,,yamiii!!mi-ai facut pofta,,,,,o seara frumoasa!!

Antonina spunea...

Minunat de pufoasa mai e! Si noua ne place tare! Desi eu cu painica mai putin ;)

Sarea in bucate spunea...

a fost tare gustoasa!!! eu pot trai fara paine, dar in acelasi timp o iubesc..mai ales proaspata scoasa din cuptor!!

Any spunea...

Ce painica frumoasa si pufoasa ai facut!

Ioana V. spunea...

o painica care arata super! Nu am mancat niciodata cu cartofi....

Tudor Elena Cristina.... spunea...

Mmmmm...cum miroaseeee.....!!!!