08.04.2012

Mini cheesecake cu sos caramel

Delicioase!!!
Pentru baza am folosit:
12 buc biscuiti digestivi
3 linguri de unt topit

Pentru umplutura:
450 gr ricotta
4 linguri de smantana
coaja de portocala
esenta de vanilie
zahar dupa gust
3 oua

Biscuitii pisati se amesteca cu untul topit si apoi se impart in 12 forme de muffins si se preseaza bine fiecare baza.
Pentru umplutura amestecati bine toate ingredientele. Nu a fost nevoie sa folosesc mixerul, ricotta fiind foarte fina si cremoasa.
Impartiti compozitia peste baza, si dati tava la cuptor, la 180 de grade pentru 30 de minute.
Lasati sa se raceasca apoi le dati la rece pentru minim o ora.Deasupra puneti ori fructe proaspete ori sosul preferat. Eu am ales sos caramel:) yummy




3 comentarii:

Cristina spunea...

Ce minunatie!

DiaMar bucataria galbena spunea...

Una este a mea musai.Pup!

quesemaquemao spunea...

Muy ricos estos pastelitos.
Besitos