10.08.2014

Cheesecake la pahar(varianta rapida) cu zmeura si "vin de gheata"/ Quick no bake raspberry and ice wine cheesecake



Aveti pofta de un cheesecake dar nu aveti chef sa asteptati pana se intareste, sau pana se coace la cuptor? faceti varianta rapida, fara coacere si fara gelatina si il serviti in portii individuale.


Ingrediente:(pentru 5 portii)
150 gr biscuiti digestivi
250 gr crema de branza
250 ml frisca lichida
100 gr iaurt cu gust de vanilie
miere dupa gust
3-4 linguri de ice wine(optional)
170 gr zmeura + zmeura pentru decor

Preparare:
Zdorbiti biscuiti si ii  impartiti in 5 boluri.
Bateti spuma frisca si o dati deoparte. Frecati crema de branza cu miere dupa gust, adaugati iaurtul si vinul de gheata(ice wine) apoi zmeua si amescati bine.
Adaugati la crema de branza frisca si amestecati usor , apoi imparitit compozitia in cele 5 boluri , decorati cu zmeura si dati la rece, sau serviti imediat.


Foarte bun.....Pofta Buna!!!!


Trimiteți un comentariu