19.03.2014

Ardei umpluti cu carne / Meat stuffed peppers





Pentru azi ardei umpluti....ce-mi plac..:)

Ingrediente:
3 ardei grasi
in jur de 300 gr carne macinata
1 ceapa
ulei
o mana de orez
500 ml suc de rosii ,plus putin pentru umplutura
2 rosii
condimente:sare,piper,vegeta si oregano

Preparare:
Ceapa se caleste un ulei cateva minute apoi se adauga carnea macinata si se condimenteaza dupa gust si se lasa in jur de 5 minute, iar la sfarsit adaugati orezul, putin suc de rosi si mai lasati 2 minute.
Eu sucul de rosii l-am subtiat cu putina apa ,apoi am pus putina sare si l-am turnat in vas.
Peste am pus ardeii grasi taiati in lugime si curatati de seminte, i-am umplut pe fiecare cu umplutura de carne, iar peste umplutura am pus felii de rosii.
Am presarat sare deasupra, am pus folie de aluminiu si i-am dat la cuptor(190 C) in jur de 45 de minute.
I-am servit cu smantana.


Pofta Buna!


2 comentarii:

Anonim spunea...

wow, 300g carne plus o mana orez pt 3 ardei, asta-i cornul abundentei ! :)

Sarea in bucate spunea...

daca tu zici.....