04.04.2014

Sote de vinete cu rosii




O mancare tare pe gustul meu, se prepara rapid.

Ingrediente:
1 vanata
2 rosii
sare,piper, oregano si busuioc
putin ulei de masline
putin cascaval pentru presarat deasupra


Preparare:
Curatati vanata de coaja, apoi o taiati bucatele mici si o caliti in putin ulei de masline. Dupa cateva minute adaugati si rosiile taiate cubulete, sare,piper ,oregano si busuioc si mai lasati 2-3 minute la foc.
Transferati intr-un vas rezistent la foc, presarti deasupra cascaval si dati vasul la cuptor pana se topeste cascavalul.
Pofta Buna!

6 comentarii:

Paula Gafitescu spunea...

Simplu si delicios. Pastreaza o portie si pentru mine ;)

Alexandra spunea...

Ce idee simpla si buna!

corina spunea...

Foarte ingenioasa reteta!
O sa o incerc si eu. :)

Adriana Gherman spunea...

De încercat! Cred ca mi-ar place și mie.

Maria Boghian spunea...

Merge si cu dovlecei in loc de vinete.

bia oana spunea...

Sigur, Maria si inca cu buni sunt:)