01.11.2011

OUA UMPLUTE/DEVILED EGGS/UOVA RIEMPITE

Nu trebuie sa fie sarbatoare pentru a prepara oua umple, nu? Mi se facuse dor de ele, asa ca le-am preparat!
Ingrediente:
6 oua fierte
putin pate
maioneza
jumatate de gogosar murat
sare si piper
Preparare:
Ouale se taie pe lung, in jumatete si li se scoate galbenusul. Galbenusurile le amestecam cu pate, gogosar murat(taiat marunt),o lingura de maioneza sare si piper.
Jumatatile de albus se pun intr-o farfurie, in care am pus 3-4 linguri de maioneza, dupa care le umplem cu amestecul de galbenus.
Partea buna la ele e ca, va puteti juca cu ingredientele, adica le puteti umple cu ciuperci sau cu branza...depinde de ce va trece prin cap:))
Pofta Buna!

5 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Eu le prepar foarte rar,asa ca servesc de la tine unul.Pup!

quesemaquemao spunea...

Que ricos estos huevos rellenos, enhorabuena y besitos

Lina spunea...

de cand visez la oua umplute... ai dreptate, nu trebuie sa fie sarbatoare!

Bianca spunea...

MMmm., sa stii ca eu doar la sarbatori fac si atunci rar ca tot uit de ele:(Imi plac si mie la nebunie mai ales umplute cu pateu si cu taiata o ceapa mica rosie si amestecate. Mmm..delicioase.
Imi ploua in gura de pofta:)
Pupici

Diana spunea...

foarte bune ouale umplute! si eu le prefer pe cele cu pateu, din pacate mai mult de sarbatori le fac..pup