13.12.2009

PAPANASI



AICI MA AJUTA FIUL MEU SA DECOREZ PAPANASII CU PETALE DE TRANDAFIR:))


INGREDIENTE:
500 GR BRANZA DE VACA
2 OUA
50 GR GRIS
VANILIE
COAJA DE LA O PORTOCALA
4 LINGURI DE ZAHAR
PESMET RUMENIT+ZAHAR

PREPARARE:
SE AMESTECA BRANZA CU GRISUL, ZAHARUL, VANILIA, COAJA DE PORTOCALA, APOI SE ADAUGA PE RAND OUALE, AMESTECAND BINE DUPA FIECARE.




SE PUNE INTR-O OALA APA LA FIERT, IAR CAND INCEPE SA FIARBA MICSORAM FOCUL LA MEDIU SPER MIC, DUPA CARE PUNEM MICI GOGOSELE DE BRANZA IN APA, PANA ACOPERIM FUNDUL OALEI.



CAND SE RIDICA LA SUPRAFATA, INSEAMNA CA SUNT GATA, DUPA CARE II TRECEM PRIN PESMET RUMENIT, AMESTECAT CU ZAHAR.
SE REPATA OPERATIUNE PANA TERMINAM TOATA BRANZICA!


POFTA BUNA!

3 comentarii:

Federica Simoni spunea...

complimenti devono essere buonissimi!

Sarea in bucate spunea...

ciao federica!sono buone. sono a base di formaggio fresco di mucca, con zucchero, semolino, vaniglia, uova. bollite in acqua, dopo di che li mescoliamo in pangrattato con zucchero!buoni. si possono fare anche fritti!

Anonim spunea...

pozele astea chiar mi-au atras atentia! nu am facut niciodata papanasi dar cu siguranta voi incerca! par deliciosi. Imi plac multe retete de aici, imi permit sa va adaug la favoriti.