03.03.2014

Paste la cuptor cu pui / Baked pasta





Ingrediente:
2 pulpe intregi de pui, fierte
o cepa mica
putin ulei
1 lingura de faina
2 linguri de  smantana
2 linguri crema de branza
2 linguri ricotta
zeama in care au fiert pulpele de pui
cascaval pentru ras deasupra
paste
condimente(sare, piper)


Preparare:
Dupa ce ati fiert pulpele de pui , le lasati la racit si luati carnea de pe oase, apoi o taiati mai marunt.
In putin ulei caliti o ceapa, adaugati faina si apoi zeama in care a fiert carnea, cat sa formati un sos.Puneti si carnea de pui , apoi crema de branza, smantana si ricotta si amestecati bine, iar in functie de nevoie mai subtiati sau nu sosul cu zeama de pe carne si lasati sa dea un clocot.
Condimentati dupa gust.
Separat fierbeti pastele, apoi le scurgeti de apa si le adaugati la sos. Amestecati bine, apoi turnati compozitia intr-un vas rezistent la foc, presarati cascaval deasupra si dati vasul la cuptor pana se rumeneste deasupra. Foate bune.

Pofta Buna!

Niciun comentariu: