05.12.2013

Piept de pui pane, la cuptor/ Baked breaded chicken breast










Am vrut sa fac o varianta putin mai sanatoasa, asa ca am copt pieptul de pui la cuptor in loc sa-l prajesc.


Ingrediente:
piept de pui
oua
faina
pemet
condimente

Mai intai de toate am marinat pipetul cu: sare, piper, vegeta, boai dulce, 2-3 catei de usturoi pisati, o ceapa mica data pe razatoarea fina, putin ulei de masline. Le-am amestecat bine si le-am lasat la rece o ora.

Apoi am dat bucatile de pui prin faina, ou si apoi pesmet, le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptor la 190 de grade pana s-au rumenit frumos.


Pofta Buna!

3 comentarii:

Alexandra spunea...

Arata super bine. Cred ca o sa le incerc si eu si le voi face si un dipping sos, poate cu ceva iaurt, usturoi...Mmmm

Aurica spunea...

superb arata, au iesit perfect, daca au fost facute in cuptor cred ca au un gust senzational si apetisant..mi s-a facut o poftaaaaa :D

Sarea in bucate spunea...

au fost delicioase, si da puteti face un sos langa..eu i-am servit cu sos de mustar boabe cu hrean:)