24.12.2009

CATEVA DIN BUNATATILE PENTRU CRACIUN!



CIORBA DE BURTA!



SALATA DE CIUPERCI CU MAIONEZA!



OUA UMPLUTE!



COZONAC CU NUCA SI CU MAC!




O TAVA MARE CU CREMES!





RAFAELLO!





CHEC ROZ DIN ALBUSURILE RAMASE! PENTRU CA AVEAM FOARTE MULTE ALBUSE RAMASE, AM FACUT UN CHEC ROZ, ASA PENTRU NOI LA CAFEA!:)


MAI AM CATEVA PE CARE NU LE-AM POZAT.....PLATOU CU MEZELURI SI O PAINE UMPLUTA CU DIP DE SPANAC!URMEAZA

ACUM CA LE-AM POSTAT MI SE PARE CA AM FACUT ASA DE PUTINE...DAR ORICUM NU VOM STA PE ACASA , ASTEA LE DUC CU MINE UNDE MERGEM, MAINE MAI DUC ALTA TURA LA ALTI PRIETENI SI CRED CA NE ADUNAM SI-N 26 SA TERMINAM DE MANCAT TOT:)))))DA..PETRECEM 3 ZILE SI 3 NOPTI:))))

INCA O DATA CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!

21.12.2009

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR/CHICKEN WITH BAKED POTATOES/POLLO CON PATATE AL FORNO


INGREDIENTE:
1 PIEPT DE PUI
2-3 CARTOFI MAI MICI
2-3 CATEI DE USTUROI PISATI
PUTINA ZEAMA DE LAMAIE
PATRUNJEL VEREDE TOCAT(2-3 FRUNZE)
SARE, PIPER, VEGETA, PAPRIKA,ROZMARIN
UNT
ULEI


PREPARARE:
PIEPTUL DE PUI SE TAIE IN 2-A SI SE MARINEAZA.
PENTRU MARINAT AM FACUT ASA: AM SARAT SI PIPERAT PIEPTUL, AM PRESARAT ROZMARIN USCAT,VEGETA, 2 CATEI DE USTUROI PISATI, PUTIN ULEI, PUTINA ZEAMA DE LAMAIE, PUTIN PATRUNJEL VERDE TOCAT SI AM MASAT BINE PIEPTUL, L-AM ACOPERIT SI L-AM LASAT LA RECE O ORA.
DUPA O ORA AM CURATAT SI SPALAT 2-3 CARTOFI MAI MICI SI I-AM TAIAT IN 4 FIECARE, APOI I-AM SARAT, PIPERAT, AM PUS PAPRIKA, 1 CATEL DE USTUROI PISAT, UNT ,ROZAMARIN SI I-AM FRECAT BINE.
INTR-O FORMA DE ALUMINIU AM PUS CARTOFII, PESTE BUCATILE DE PUI SI I-AM DAT LA CUPTOR , LA 200 GRADE CIRCA 30-40 DE MINUTE.
MENTIONEZ CA AM FACUT O PORTIE, CAT SA PAP EU SI FIU'.....:)))DECI PUTETI DUBLA, TRIPLA CANTITATILE, IN FUNCTIE DE NECESITATE SI FOAME:))


POFTA BUNA!

18.12.2009

PRAJITURELE/COOKIES/BISCOTTI




ASA, AM REVENIT SI VA PUN SI RETETELE, SURSA AM DAT-O DEJA...DECI :

1. FURSECURI LINZER:

GINUCA SPUNE CA AVEM NEVOIE DE:
300 GR FAINA(MIE CRED CA MI-A INTRAT MAI MULT, IN JUR DE 350)
170 GR ZAHAR
170 GR UNT
2 OUA,SEPARATE, IAR ALBUSURILE BATUTE SPUMA(IN RETETA GINUCAI TREBUIA 1OU+1GALBENUS)
COAJA RASA DE LA O LAMAIE
1/2 LINGURITA PRAF DE COPT
1 LINGURA SCORTISOARA
ESENTA VANILIE
UN PRAF DE SARE

DIN INGREDIENTE AM FRAMANTAT UN ALUAT , IAR LA SFARSIT AM ADAUGAT SI ALBUSURILE SPUMA....ASA CA AM MAI PUS CEVA FAINA, ALUATUL ERA PREA MOALE SI NU SE PUTEA LUCRA CU EL.
ALUATUL L-AM DAT LA RECE O JUMA' DE ORA, APOI L-AM INTINS SI AM DECUPAT FULGI DE NEA SI STELUTE.
DECUPASEM SI FULGI MAI MARI, DAR NU AU APUCAT SA FIE FOTOGRAFIATI..STITI VOI POFTICIOSII AU BAT BUZNA:))))
JUMATE DIN FULGI I-AM LASAT INTREGI, IAR IN JUMATE AM DECUPAT UN CERC MIC.
I-AM COPT LA 160 DE GRADE , CAM 8-10 MINUTE.
FULGII I-AM LIPIT 2 CATE 2, CU GEM DE PRUNE(FACUT DE MINE), APOI I-AM PUDRAT CU ZAHAR PUDRA...IAR STELUTELE LE-AM LASAT ASA SINGURELE SI LE-AM PUDRAT SI PE ELE UN PIC SA NU SE SUPERE:)))
SUNT FOARTE BUNI!!!!







2.PRAJITURA "TAVALITA"


O STIU DE MULT, O FACEAM CU MAMA MEREU.
NU AM SUNAT-O PE MAMA SA CER RETETA,ASA CA AM LUAT-O DE PE BLOGUL AMALIEI....AM FACUT DOAR GLAZURA DUPA RETETA EI.
DECI FACETI UN BLAT DIN 6 OUA, ASA CUM IL STITI VOI FACE, IAR DUPA CE SE RACESTE IL TAIATI IN CUBURI DE DIMENSIUNEA DORITA.

PENTRU GLAZURA AVETI NEVOIE DE:

200 GR ZAHAR PUDRA
200 GR UNT
100 ML LAPTE
10 ML ROM
2 LINGURI CACAO

PENTRU TAVALIT:
200 GR NUCA DE COCOS

PUNETI TOATE INGREDIENTELE PENTRU GLAZURA INTR-UN VAS LA FOC MIC SI LASATI SA DEA UN CLOCOT SI GATA GLAZURICA.
LUATI FIECARE CUBULET DE BLAT , IL TRECETI PRIN GLAZURA , IAR APOI PRIN COCOS SI LE DATI LA RECE.
SUNT BUNE, IEFTINE, ASPECTOASE.....:))))





IN POZA DE MAI SUS MAI APAR SI FURSECURILE TRUFFLE, PE CARE LE-AM POSTAT SAPTAMANA TRECUTA, DOAR CA DE DATA ACEASTA AM FOLOSIT CIOCOLATA CU LAPTE SI AU CRESCUT MAI MULT LA COPT, S-AU CAM LABARTAT SI NU AU RAMAS SUB FORMA DE BILA....DAR SUNT BUNE:)))





3. BOMBOANE BOUNTY
RETETA ESTE TOT DE PE BLOGUL AMALIEI...SUNT BUNE ACESTE BOMBOANE, DAR PENTRU MINE NU IAU LOCUL BOMBOANELOR RAFAELLO(CELE DE CASA, MA REFER)

INGREDIENTE:
200 GR NUCA DE COCOS
1OO ML FRISCA
70 GR ZAHAR PUDRA
ESENTA DE ROM
200 GR CIOCOLATA CU LAPTE PENTRU GLASAT.

UNTUL SI FRISCA SE PUN INTR-UN VAS LA FOC MOALE, PANA SE TOPESTE UNTUL, APOI SE ADAUGA NUCA DE COCOS , ZAHARUL SI ESENTA DE ROM.
EU AM DAT COMPOZITIA LA RECE , ABIA DUPA CARE AM FORMAT BILUTE, IAR BILUTELE LE-AM DAT LA CONGELATOR PENTRU CEVA VREME, DESTUL DE MULT CA UITASEM DE ELE:))DAR NU AU INGHETAT SI S-AU INTARIT DESTUL DE BINE.
AM TOPIT CIOCOLATA SI AM TRAS FIECARE BILUTA PRIN CIOCO....LE-AM ACOPERIT , DAR NU UNIFORM, SAU FOARTE ASPECTOS.
ELE FIIND FOARTE RECI, CIOCO S-A INTARIT FOARTE REPEDE.
MERITA INCERCATE, SUNT BUNE....DAR DACA AR FI SA ALEG DINTRE ACESTEA SI BOMBOANELE RAFAELLO , LE ALEG PE CELE DIN URMA:)))

ACESTEA FIIND ZISE, SAU MAI BINE ZIS, SCRISE, VA DORESC SPOR LA COPT SI LA PAPAT!

RETETA FURSECURILOR LINZER AM LUAT-O DE PE BLOGUL GINEI:http://ginuca27.blogspot.com/2008/12/fursecuri-linzer.html
BOMBOANELE BOUNTY DE PE BLOGUL AMALIEI:http://amalia-mylife.blogspot.com/2009/12/bomboane-bounty.html
PRAJITURA TAVALITA TOT DE LA AMALIA:http://amalia-mylife.blogspot.com/2008/11/prajitura-tavalita-cu-nuca-de-cocos.html
FURSECURI TRUFFLE DE PE BLOGUL FLORANCEI:http://deliciibyfflorance.blogspot.com/2009/02/fursecuri-truffle.html

SA NU CREDETI CA SUNTEM ASA DE MANCACIOSI, NU-S TOATE PENTRU NOI, MAINE AM SA FAC CADOU DIN FIECARE UNEI PRIETENE!:)
VA PUN POZE SI MAINE AM SA PUN SI RETETELE!

17.12.2009

SUPA CREMA DE BROCCOLI/BROCCOLI CREAM SOUP/ZUPPA CREMA DI BROCCOLI


AZI NU PREA AM AVUT CHEF DE GATIT....AM FOST MAI TOATA ZIUA LA MALL ASA CA NICI TIMP NU AM AVUT:))), ASA SA MA SCUZ UN PIC.
AVEAM CHEF SA MANANC CEVA FIERBINTE, ASA CA AM PUS OCHII PE BROCCOLI DIN FRIGIDER SI L-AM TRANSFORMAT INTR-O SUPA CREMA, SE FACE RAPID, E SI GUSTOASA, SI FIERBINTE:))


INGREDIENTE:
3 BUC BROCCOLI
1 CEAPA
3 CATEI DE USTUROI
SARE SI VEGETA


PREPARARE:
SE SPALA SI CURATA BROCCOLI, CEAPA SI USTUROIUL,BROCCOLI SE TAIE BUCATI, DUPA CARE SE PUN LA FIERT IN APA CU SARE SI VEGETA.
DUPA CE AU FIERT , SE STRECOARA SI SE PASEAZA CU MIXERUL .
APOI ADAUGAM ZEAMA IN CARE AU FIERT, POTRIVIM DE SARE SI VEGETA..SI GATA PAPA.
PUTETI PUNE SI PUTINA SMANTANA CAND O PAPATI.



POFTA BUNA!


DACA NU AM AVUT CHEF DE PREA MULTA GATEALA AZI, IMI VINE ACU' SEARA CHEFU SA FAC BISCUITI:))))...SA FAC ?SA NU FAC?

15.12.2009

WILTON-LECTIA 4/ WILTON-LESSON 4/WILTON-LEZIONE 4


AZI AM TERMINAT PRIMUL NIVEL AL CURSULUI WILTON.
AM INVATAT SA FACEM TOT TRANDAFIRUL.
NU ESTE USOR, DAR CU UN PIC DE EXERCITIU AM REUSIT SA FAC CEVA DRAGUT, NU FOARTE SPECTACULOS.. DOAR E PRIMA DATA CAND II FAC,DAR IMPORTANT ESTE CA STIU PASII, TREBUIE DOAR SA EXERSEZ CAT MAI MULT.
PROBABIL CA IN TIMP MI SE VOR PAREA "FLOARE LA URECHE".
DAR SUNT DESTUL DE DRAGUTI PENTRU PRIMA DATA,NU?:)


IN POZA DE MAI JOS AM REUSIT SA SURPRIND LA CLASA TORTURILE A 2 COLEGE, FRUMOASE:)))TOATE NE-AM DESCURCAT DESTUL DE BINE, CEL PUTIN ASA A ZIS PROFA:)))

OREZ CU CIUPERCI/MUSHROOMS RISOTTO/RISOTTO AI FUNGHI




ASEARA UN FACUT UN OREZ CU CIUPERCI...O BUNATATE!!

INGREDIENTE:
300-400 GR CIUPERCI
150 GR OREZ
1 MORCOV
O CEAPA
1/2 ARDEI GRAS ROSU
SARE, VEGETA
2 LINGURI ULEI MASLINE
PATRUNJEL PENTRU GARNISIT

PREPARARE:
CIUPERCILE SE TAIE FELII, MORCOVUL SE DA PE RAZATOAREA MICA. CEAPA SI ARDEIUL SE TOACA MARUNT.
INTR-UN VAS SE PUN LA CALIT IN 2 LINGURI DE ULEI, CEAPA, MORCOVUL SI CIUPERCILE.
SE LASA LA FOC POTRIVIT PANA SCAD CIUPERCILE, DUPA CARE SE PUNE SI OREZUL, SE MAI LASA UN MINUTEL, APOI PUNEM PESTE APA ( ATATA CAT SA ACOPERE INGREDIENTELE).
SE ACOPERA SI SE LASA LA FOC MOALE SA FIARBA 20 DE MINUTE.
IN ULTIMILE 10 MINUTE SE PUNE SI ARDEIUL GRAS.



SE SERVESTE FIERBINTE SI SE GARNISESTE CU PATRUNJEL VERDE.


POFTA BUNA!

14.12.2009

FICAT DE PUI /CHICKEN LIVER/FEGATO DI POLLO


FICATUL DE PUI PENTRU MINE ESTE O BUNATATE, MA BUCUR CA-I PLACE SI FIULUI MEU.
DE DATA ACESTA L-AM FACUT ASA SIMPLU LA TIGAIE, IN PUTIN ULEI, IAR ALTE DATI IL FAC CU CEAPA IN SOS DE ROSII...ESTE BUN ORICUM:))

INGREDIENTE:
O TAVITA FICAT DE PUI
CODIMETE:SARE, PIPER, VEGETA
O LINGURA DE ULEI MASLINE

PREPARARE:
FICATUL SE SPALA SI SE SCURGE DE APA SI SE CONDIMETEZA.
INTR-O TIGAIE SE PUNE O LINGURA ULEI DE MASLINE, SE ADAUGA FICATUL SI SE LASA LA FOC MOALE CATEVA MINUTE(10) SAU PANA ESTE BINE PATRUNS.
SE SERVESTE CU PIURE DE CARTOFI SI SALATA SAU CU CE PREFERATI!


POFTA BUNA!

PAINE IN OU/FRENCH TOAST/TOAST NELL'UOVO



MEREU CAND AM IN CASA PAINE PUTIN MAI VECHE, DECAT S-O ARUNC MAI BINE O PRAJESC IN OU SI ASA SIGUR SE TERMINTA . ESTE O GUSTARICA FOARTE BUNA PENTRU MICUL DEJUN SAU CINA SI SE FACE RAPID.
SE POATE SERVI CU CASCAVAL RAS DEASUPRA, ASA CUM A PAPAT-O NOI, SAU DACA NU PUNETI SARE DELOC IN OU O PUTETI SERVI CU SIROP DE ARTAR ASTFEL AVEM CHIAR UN DESERT. ASA SE SERVESTE IN CANADA, CU SIROP DE ARTAR SI SE CHEAMA FRENCH TOAST.

INGREDIENTE:
8 FELII DE PAINE
4-5 OUA
SARE DUPA GUST.

PREPARARE:
FELIILE DE PAINE SE TREC PRIN OUALE BATUTE SI SE PUN LA PRAJIT IN ULEI PANA SE RUMENESC FRUMOS.
SE SCOT PE UN SERVET ABSORBANT, DUPA CARE SE RADE CASCAVAL DEASUPRA SI SE PAPA DUPA POFTA INIMII:)))



POFTA BUNA!

13.12.2009

PAPANASI



AICI MA AJUTA FIUL MEU SA DECOREZ PAPANASII CU PETALE DE TRANDAFIR:))


INGREDIENTE:
500 GR BRANZA DE VACA
2 OUA
50 GR GRIS
VANILIE
COAJA DE LA O PORTOCALA
4 LINGURI DE ZAHAR
PESMET RUMENIT+ZAHAR

PREPARARE:
SE AMESTECA BRANZA CU GRISUL, ZAHARUL, VANILIA, COAJA DE PORTOCALA, APOI SE ADAUGA PE RAND OUALE, AMESTECAND BINE DUPA FIECARE.




SE PUNE INTR-O OALA APA LA FIERT, IAR CAND INCEPE SA FIARBA MICSORAM FOCUL LA MEDIU SPER MIC, DUPA CARE PUNEM MICI GOGOSELE DE BRANZA IN APA, PANA ACOPERIM FUNDUL OALEI.



CAND SE RIDICA LA SUPRAFATA, INSEAMNA CA SUNT GATA, DUPA CARE II TRECEM PRIN PESMET RUMENIT, AMESTECAT CU ZAHAR.
SE REPATA OPERATIUNE PANA TERMINAM TOATA BRANZICA!


POFTA BUNA!

12.12.2009

CORDON BLEU



INGREDIENTE:
3 BUCATI PIEPT DE PUI
CASCAVAL
SUNCA(EU NU AM AVUT , ASA CA AM FOLOSIT SALAM)
2 OUA
PUTINA FAINA
PUTIN PESMET
SARE, PIPER
ULEI PENTRU PRAJIT

PREPARARE:
CARNEA SE FELIAZA SI SE BATE, SE SAREAZA SI PIPEREAZA.
PE FIECARE BUCATA DE CARNE SE PUNE O FELIE DE SUNCA(SALAM IN CAZUL MEU)IAR PESTE O BUCATA DE CASCAVAL SI SE RULEAZA.
ASTFEL FELIILE RULATE SE TREC MAI INTAI PRIN FAINA, APOI PRIN OU, IAR LA SFARSIT PRIN PESMET.



SE PUN LA PRAJIT, LA FOC MAI MOALE, SI SE INTOARC PE TOATE PARTLE.




LE-AM SERVIT CU GARNITURA DE CARTOFI PIURE.


POFTA BUNA!

10.12.2009

CREAM CHEESE BROWNIES



DIN CICLUL INCERC RETETE PENTRU CRACIUN:))) VA PREZINT URMATOAREA RETETA DE CREAM CHEESE BROWNIES, ADICA NEGRESA CU CREMA DE BRANZA, SAU ASA CEVA:)). RETETA O AM DINTR-O REVISTA CANADIANA"TASTE OF HOME- COOKIES & BARS"

INGREDIENTE:
500 GR CREMA DE BRANZA(PHILLY AM FOLOSIT EU)
2 CUPS ZAHAR
3 LINGURI LAPTE
1 CUP UNT MOALE
2/3 CUP CIOCOLATA INSTANT(EU AM PUS CACAO)
4 OUA
2 LINGURI EXTRACT DE VANILIE
1-1/2 CUPS FAINA
1 CUP NUCI TOCATE(NU AM AVUT)
AM PUS DE LA MINE UN VARF DE CURTIT DE PRAF DE COPT IN COMPOZITIA CU CACAO.

PRECIZEZ CA AM FACUT DOAR JUMATE DIN RETETA DE MAI SUS.

PREPARARE:
CREMA DE BRANZA , LAPTELE SI 1/2 CUP ZAHAR SE BAT BINE CU MIXERUL PANA DEVINE O CREMA PUFOASA.SE LASA DEOPARTE.
INTR-UN ALT VAS SE AMESTECA UNTUL, CACAOA SI RESTUL DE ZAHAR , LA FEL PANA REZULTA O CREMA PUFOASA.SE ADAUGA OUALE SI VANILIA MIXAND BINE.
LA URMA SE PUNE FAINA SI NUCILE SI SE AMESTECA BINE.
SE UNGE O TAVA CU UNT SI SE PUNE JUMATATE DIN COMPOZITIA DE UNT SI CACAO, PESTE SE PUNE TOATA CREMA DE BRANZA, IAR DEASUPRA RESTUL DE CREMA DE UNT.
SE NIVELEAZA BINE , IAR CU UN CUTIT SE TAIE PRIN COMPOZITIE SA SE INTREPATRUNDA PUTIN CREMELE.
SE DA LA CUPTOR PENTRU 35-40 DE MINUTE LA 180 DE GRADE.
SE FACE PROBA SCOBITORII.





CONCLUZII: ESTE O BUNATATE DE PRAJITURICA, NE-A PLACUT MULT, NU A APUCAT SA SE RACEASCA BINE CA NOI AM HALIT TOT:))MERITA INCERCATA!






VARIANTA IN ENGLEZA

INGREDIENTS:

2 PACKAGES(8 OUNCES EACH)CREAM CHEESE, SOFTENED
2 CUPS SUGAR, DIVIDED
3 TABLESPOONS MILK
1 CUP BUTTER, SOFTENED
2/3 CUP INSTANT HOT COCOA MIX
4 EGGS
2 TABLESPOONS VANILLA EXTRACT
1-1/2 CUPS ALL-PURPOSE FLOUR
1 CUP CHOPPED NUTS


IN A SMALL BOWL, BEAT CREAM CHEESE, 1/2 CUP SUGAR AND MILK UNTIL FLUFFY AND SET ASIDE.
IN A LARGE BOWL, CREAM BUTTER, COCOA MIX AND REMAINING SUGAR UNTIL LIGHT AND FLUFFY.
BEAT IN EGGS AND VANILLA. MIX IN FLOUR AND NUTS.

POUR HALF INTO A GREASED 13-IN.X 9-IN. BAKING PAN. SPREAD WITH THE CREAM CHEESE MIXTURE. TOP WITH REMAINING BATTER.CUT THROUGH BATTER WITH A KNIFE TO SWIRL THE CREAM CHEESE.

BAKE AT 350 FOR 35-40 MINUTES OR UNTIL A TOOTHPICK INSERTED NEAR THE CENTER COMES OUT CLEAN. COOL ON A WIRE RACK. CUT INTO BARS.



POFTA BUNA!

FURSECURI TRUFE





CRACIUNUL SE APROPIE ,ASA CA, SUNT IN CAUTARE DE RETETE.....MI-AM FACUT O LISTA, CAM LUNGA, CU DULCIURILE PENTRU CRACIUN....MAI ADAUG, MAI TAI....NICI EU NU STIU CARE LE VOI FACE PANA LA URMA.
AZI INCERC RETETA DE FURSECURI TRUFE, FIIND PE LISTA SI DACA NE PLACE AM S-O FAC.
AS VREA SA FAC MULTE BUNATATI, DAR AM DOAR 2 MAINI SI INSUFICIENT TIMP...PANA LA URMA COMBIN EU CEVA, SPER DOAR SA IASA TOATE BUNE SI FRUMOASE.

RETETA AM LUAT-O DE AICI:

RETETA SPUNE CA AVEM NEVOIE DE:
200 GR CIOCOLATA(AM FOLOSIT CIOCO SEMI-DULCE)
90 GR UNT
100 GR ZAHAR
2 OUA
UN VARF DE CUTIT DE SARE
1/2 LINGURITA PRAF DE COPT
200 GR FAINA
VANILIE(AM PUS ESENTA DE BRANDY)
25 GR CACAO
ZAHAR PUDRA.

PREPARARE:
AM CERNUT FAINA SI CACAOA, DUPA CARE LE-AM AMESTECAT, AM ADAUGAT SI PRAFUL DE COPT , SAREA SI SE LASA DEOPARTE.
CIOCOLATA IMPREUNA CU UNTUL SE PUN LA TOPIT, IAR DUPA CE S-AU TOPIT, SE IA DE PE FOC, SE ADAUGA ZAHARUL SI SE AMESTECA BINE PANA SE TOPESTE SI EL.
SE PUNE OUALE, PE RAND, AMESTECAND BINE DUPA FIECARE, IAR LA SFARSIT SE PUNE SI ESENTA.

IN COMPOZITIE SE PUNE SI INGREDIENTELE USCATE(FAINA, CACAOA )SE AMESTECA BINE SI SE DA LA FRIGIDER PENTRU 2 ORE.



APOI SE FORMEAZA BILUTE POTRIVITE CARE SE DAU PRIN ZAHAR PUDRA SI SE PUN INTR-O TAVA TAPETATA CU HARTIE DE COPT.
SE DAU LA CUPTOR PENTRU 15 MINUTE LA 160 DE GRADE.
AM COPT 2 TAVI DEODATA,CAM 33 DE BUC.



CONCLUZII: SUNT PREA AMARUI PENTRU GUSTUL NOSTRU, NU AM AVUT IN CASA CIOCO DE LAPTE, DAR AM SA LE INCERC IN VARIANTA ALBA. CUI II PLAC DULCIURILE CIOCOLATOASE SI PUTIN AMARUI , LE VOR APRECIA CU SIGURANTA, NOI......NU PREA!
ASTA E!

09.12.2009

WILTON TIPS











AM SCANAT CATEVA PAGINI DIN CARTEA MEA PENTRU CURS, SPER SA VA FIE DE AJUTOR!